Dil

Language not available Language not available Language not available

Bu yazı dilinizde mevcut değil. Diğer bazı seçenekler:

Twitch Past-Forward: Twitch'in dününü bugününü ve yarınını kutluyoruz

Jul 30 2021

İster 10 yıldır Twitch topluluğuna dahil olun, ister on dakikadır, ortak tarihimizde müstesna bir yeriniz var. Hype Train tepesinde sevdiğiniz yayıncının güzel anlarını kutlamaktan Kappa'yı herkesin kelime dağarcığına sokmaya ve kendi muhteşem anlarınızı yaratmaya kadar, Twitch'te yayın yapan, sohbet eden hatta sohbeti uzaktan izleyen herkesin Twitch'i günlere getirmemizde büyük katkıları var. Dahası hep birlikte geleceğimizi şekillendirmeye de devam ediyoruz.

Yarın, yani 20 Temmuz'dan itibaren 10 gün boyunca, Twitch'in geçmişini, bugününü ve geleceğini sosyal medyada ve canlı olarak Twitch'te Twitch Past-Forward içerikleri ile kutlayacağız. Geçmişten unutulmaz hikayelerimizi ve efsanevi anlarımızı paylaşırken siz de bize katılın, bugün tarihin yazılışına hep birlikte tanık olalım, önümüzdeki 10 yılda olacaklara dair sürprizlerle birlikte coşalım.

Topluluğumuzu kutluyoruz

Kutlamalara geçmeden önce, ilk günden bu yana sevdikleri yayıncıları abone olan izleyicilere bir duyurumuz var. Bugünden itibaren, kriterleri karşılayan yayıncılar 9 ve 10 yıllık abone rozetlerini kanallarına ekleyerek kadim izleyicilerini ödüllendirebilecekler. Abone rozetleri hakkında daha fazla bilgiyi Yardım Makalesinde bulabilirsiniz.

Ayrıca, son on yıldan aklınızda kalan, unutamadığınız Twitch hikayelerinizi Twitter'da paylaşarak 100$ değerinde Twitch Gift Card kazanma fırsatı da sizi bekliyor. 20-27 Temmuz 2021 arasında, unutamadığınız Twitch anılarınızı #TwitchPastForward ve #sweepstakes hashtagleri ile Twitter'da paylaşın. 30 Temmuz'da yapacağımız Twitch Public Access sırasında gerçekleştireceğimiz çekilişte bunlar arasında rastgele 10 tanesini seçeceğiz. Twitch Gift Cardı abonelik, hediye abonelik ya da Bit alımında kullanabilir ve yayıncılara destek vererek onların önümüzdeki on yılda daha bir sürü güzel anı biriktirmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Yayıncılarımızı kutluyoruz

Twitch'te inanılmaz bir küresel yayıncı topluluğumuz var. Eski tüfekler, gediklilerimiz, yeniler, yenilikçiler parlayan yıldızlar... her birinin adını tek tek saymak imkansız. Fakat bazıları Twitch Past-Forward'da sahne alacaklar. Bu yayıncılara istediğiniz zaman göz atabilir, ana sayfada öne çıkardıklarımızla tanışabilirsiniz. Ayrıca, 30 Temmuz'da Pasifik saatiyle 13:00'da (23:00 TSİ) twitch.tv/twitch'te Twitch Public Access özel yayınını da kaçırmayın:

20 Temmuz NerdStarTV 07:00 - 09:00 PT (17:00 - 19:00 TSİ)
  thesushidragon 12:00 - 14:00 PT (22:00 - 24:00 TSİ)
     
21 Temmuz Alanzoka 12:00 - 14:00 PT (22:00 - 24:00 TSİ)
  Broxh_ 15:00 - 17:00 PT (01:00 - 03:00 TSİ ertesi gün)
  SenseiCJ 19:00 - 21:00 PT (05:00 - 07:00 TSİ ertesi gün)
22 Temmuz Kyedae 13:00 - 15:00 PT (23:00 - 01:00 TSİ)
  swiftor 14:00 - 16:00 PT (00:00 - 02:00 TSİ ertesi gün)
  hannahxxrose 17:00 - 19:00 PT (03:00 - 05:00 TSİ ertesi gün)
23 Temmuz Mr_ChanChan 16:00 - 18:00 PT (02:00 - 04:00 TSİ ertesi gün)
  UnsanityLIVE 19:00 - 21:00 PT (05:00 - 07:00 TSİ ertesi gün)
24 Temmuz kurolily 07:00 - 09:00 PT (17:00 - 19:00 TSİ)
  Codemiko 12:00 - 14:00 PT (22:00 - 24:00 TSİ)
  Paulanobre 15:00 - 17:00 PT (01:00 - 03:00 TSİ ertesi gün)
25 Temmuz TROPS4 02:00 - 04:00 PT (12:00 - 14:00 TSİ)
  montoyatwinz 21:00 - 23:00 PT (07:00 - 09:00 TSİ ertesi gün)
26 Temmuz excessiveprofanity 08:00 - 10:00 PT (18:00 - 20:00 TSİ)
  Tanxlive 10:00 - 12:00 PT (20:00 - 22:00 TSİ)
     
27 Temmuz freiraumreh 00:00 - 02:00 PT (10:00 - 12:00 TSİ)
  LAGTVMaximusBlack 12:00 - 14:00 PT (22:00 - 24:00 TSİ)
     
28 Temmuz Botezlive 13:00 - 15:00 PT (23:00 - 01:00 TSİ)
  PandaTV 23:00 - 01:00 PT (09:00 - 11:00 TSİ ertesi gün)
29 Temmuz TheRealKnossi 11:00 - 13:00 PT (21:00 - 23:00 TSİ)
  chica 19:00 - 21:00 PT (05:00 - 07:00 TSİ ertesi gün)
30 Temmuz Twitch Public Access 13:00 - 15:00 PT (23:00 - 01:00 TSİ)
     

 

Gelecek olanı kutluyoruz

"Twitch'te bundan sonra ne olacak?" sorusu ile çok sık karşılaşıyoruz. Halbuki, Twitch'te ne olacağını bizden çok topluluğumuzdaki yayıncı ve geliştiriciler belirliyor. Twitch'i ileri taşıyan onlar. Çığır açacak fikirlerle dolu yeni bir on yıla girerken, yayıncıların ve geliştiricilerin içeriklerini ve ürün fikirlerini hayata geçirmelerine yardımcı olmak üzere Twitch Past-Forward Grants hibe programını başlatıyoruz.

Denemek istediğiniz bir fikriniz var ama bunu gerçekleştirmek için biraz mali destek mi gerekiyor? Bu hayalinizi gerçekleştirmekte doğrudan Twitch ile birlikte çalışma şansı yakalamak için, fikrinizi ve vizyonunuzu anlatan en fazla üç dakikalık bir video çekip bize gönderin. Aşağıdaki kategorilerin her birinde kazanana 10.000$ hibe desteğinde bulunacağız.

Programa ABD, Kanada (Quebec hariç), Avrupa Birliği, İsviçre ve Birleşik Krallık'tan başvuruda bulunulabilir. Başvurular Pasifik saati ile 30 Temmuz 2021 saat 00:01'den 30 Ağustos 2021 saat 23:59'a kadar gönderilebilir. Programın resmi kurallarının tamamını buradan okuyabilir, başvurunuzu ve üç dakikalık videonuzu buradan gönderebilirsiniz. Kazananlar 17 Eylül 2001 tarihinde (ya da o civarda) yine bu blog sayfası ile Eylül Twitch Public Access etkinliğinde ilan edilecektir. Fikirlerinizi görmek için sabırsızlanıyoruz!

Diğer haberlerde