Language not available Language not available Language not available

Det här inlägget är inte tillgängligt på ditt språk. Här är några andra alternativ:

Twitch Studio-betan kommer till Mac

Jun 17 2020

Tack till alla kreatörer som har provat Twitch Studio hittills. Vi har älskat att höra om era upplevelser och samarbetet med er för att göra Twitch Studio ännu bättre. Sedan betan lanserades i november 2019 har vi lagt till nya funktioner baserade på feedback från communityn, som greenscreen med ett klick och Chrome-inspelning. Vi har hört från flera kreatörer, och särskilt från dem som skapar musik och kreativt innehåll, att Twitch Studio behöver finnas på fler enheter. Idag är vi glada över att meddela att vi har tagit nästa steg framåt genom att lansera Twitch Studio-betan på Mac. 

Om du använder Mac och har velat pröva streaming men inte vetat var man startar så är Twitch Studio vårt allt-i-ett-program för streamare som är designat från grunden för nya kreatörer. Vare sig du är intresserad av spel, musik, konst, matlagning eller någon annan passion erbjuder Twitch Studio ett snabbt sätt att komma igång och gå live på Twitch. Bland höjdpunkterna finns: 

Redo att börja? Du kan ladda ner Twitch Studio här för att sätta igång. Vi fortsätter att investera i Twitch Studio och förbättrar upplevelsen för både gamla och nya streamare, så håll utkik efter många fler nya funktioner under året. Du hittar vårt team på Discord om du har några frågor eller förslag.

Andra nyheter